Tijd voor een feestje!

Misschien hebben jullie al gehoord dat we in gesprek waren met een uitgever in Amerika om het boek ‘The seven wonders of the cross’ daar uit te geven. Inmiddels kunnen we jullie vertellen dat het contract getekend is! Daar zijn we heel blij mee.

Begin februari volgend jaar zullen ‘The seven wonders of the cross’ en ‘Los siete Milagros de la Cruz’ beschikbaar komen voor alle Engelse en Spaanstalige gebieden in de wereld!

We geloven dat deze open deur zal leiden tot verdere mogelijkheden om meerdere boeken en de visuele producties verder uit te zetten.

We willen jullie heel hartelijk bedanken voor jullie ondersteuning in dit project, zowel financieel als in gebed.

Meer over Crosslight Media

YouTube-kanaal

Bekijk de afleveringen van ‘The Seven Wonders in Jerusalem’ en de animaties ‘The Seven Wonders’ op het internationale YouTube-kanaal van Vrij Zijn, Crosslight Mediawww.youtube.com/crosslightmedia

Glossy ‘The Seven Wonders’

Glossy ‘The seven wonders’

Niemand heeft grotere liefde,
dan dat hij zijn leven inzet voor zijn vrienden.’
(Johannes 15:13, NBG)

In De zeven wonderen neemt Wilkin van de Kamp je mee naar de zeven momenten in het Paasverhaal dat het bloed van Jezus de aarde doordrenkte.Zoals de Hogepriester op Grote Verzoendag opdracht kreeg om het bloed van het offerdier zeven keer op de aarde te sprenkelen, zo doordrenkte tweeduizend jaar geleden het bloed van Jezus zeven maal de aarde, waardoor de zeven wonderen van het kruis in jouw leven kunnen plaatsvinden.Een indringende vertelling over de laatste achttien uur van Jezus met adembenemende illustraties van Glenn van der Mull.