Vrij Zijn Magazine stopt
na 26 edities

In 2009 verscheen het eerste nummer van het Vrij Zijn Magazine. Na 26 gratis edities hebben we besloten te stoppen. De afgelopen acht jaar is het aantal abonnees gegroeid naar bijna 9.000. We zijn dankbaar dat we de afgelopen acht jaar een mooi en lezenswaardig magazine konden uitgeven en mochten in die jaren prachtige reacties ontvangen. Landelijke ontwikkelingen gaan ook niet aan Vrij Zijn voorbij als het om leesintensiteit van tijdschriften gaat. Daarbij komt dat de kosten voor het drukwerk en de verzending dusdanig hoog zijn (ruim € 15.000,- per editie), dat we dit geld willen inzetten om op een meer interactieve en eigentijdse wijze het onderwijs van Vrij Zijn verder te brengen, zowel in Nederland als internationaal.

We zullen doorgaan met het aanbieden van onderwijs en getuigenissen. Hiervoor zullen de digitale nieuwsbrief en de Facebookpagina van Vrij Zijn meer en meer worden ingezet. Houd deze dus goed in de gaten.

We willen al onze abonnees bedanken voor hun betrokkenheid, ondersteuning en enthousiasme in het verleden, en hopelijk ook in de toekomst.