Online Bijbelschool

Lesmateriaal

Als student van de Vrij Zijn Bijbelschool ontvang je:

– Toegang tot het online onderwijsplatform met al het digitale lesmateriaal (140 videolessen, Bijbelfilmpjes en Bijbelanimaties).
– Studiegids voor o.a. huiswerkopdrachten (paperback).
– Wie je bent in Christus (paperback en E-book).
– Hoe God naar je kijkt (paperback en E-book).
– Live in Love (paperback en E-book).

Studiegids
Studiegids
Alle opdrachten, vragen, verwijzingen zijn niet alleen beschikbaar op het online platform maar ook in onze paperback studiegids. In de studiegids kun je gemakkelijk extra aantekeningen maken om later terug te lezen. Zo heb je je hele studiejaar gebundeld in een prachtig boek, voor jou alleen.
Wie je ben in Christus
Wie je ben in Christus
God biedt je een onverwoestbare identiteit aan, waar niemand iets van af kan doen en waar niemand iets aan kan toevoegen. Het is je gloednieuwe identiteit in Christus. Dit mooi vormgegeven dagboekje neemt je mee op reis naar je nieuwe identiteit in Christus.
Hoe God naar je kijkt
Hoe God naar je kijkt
Geloof jij wat God zegt over jou? Geloof jij wat God ziet in jou? Durf je te geloven dat God van je geniet wanneer Hij naar je kijkt? Dat Hij blij is dat jij er bent? Als je in Gods ogen kijkt, leer je jezelf kennen en ontdek je wie je bent: gewenst, gewild en innig geliefd.
Live in love
Live in love
Als je bent thuisgekomen bij de Vader, kun je ook thuiskomen bij jezelf: je mag leren van jezelf te houden, zoals God van jou houdt. Jezus noemt dit ‘wonen in zijn liefde’ (live in love). Maar hoe doe je dit? Alles verandert als je weet wie je bent in Christus.