Online Bijbelschool

E-learning

Je volgt de online Bijbelschool in jouw eigen tempo. Vier keer neem je deel aan een webinar. Je komt niet samen in een regio-groep. Tevens zijn er twee zaterdagen waar er fysiek les wordt gegeven door Wilkin van de Kamp en Jan Pool/Wim Hoddenbagh.

Webinars
Een webinar is een interactieve live-uitzending via internet. Je kunt op je eigen computer het webinar rechtstreeks volgen en de docent zien en horen. Je zit in een digitaal klaslokaal met het comfort van je eigen huis of kantoor. Via de live chat is er de mogelijkheid om vragen te stellen. Door middel van polls, chatvragen en Q&A (vragen en antwoorden) blijf je betrokken bij de les. Onderzoek wijst uit dat een boodschap overbrengen met beeld, geluid én interactie, ervoor zorgt dat de doelgroep zo’n 80% van de boodschap onthoudt. Na afloop van de live uitzending is het webinar eenvoudig terug te kijken via een link die je in je mailbox ontvangt.

Op welke avonden zijn de webinars?
De webinars zijn op de volgende avonden van 20:00-21:30 uur:

  • Maandag 27 september 2021
  • Woensdag 10 november 2021
  • Woensdag 9 februari 2022
  • Woensdag 8 juni 2022.

Na afloop is het webinar ook beschikbaar om terug te kijken via de digitale leeromgeving.

Wat houden de twee zaterdagen in en is het verplicht om de twee zaterdagen te volgen?
Op 18 december 2021 en 23 april 2022 van 10:00 – 17:00 uur zal er door Wilkin van de Kamp en Jan Pool/Wim Hoddenbagh onderwijs worden gegeven over het thema De Heilige Geest. Er is ruimte voor aanbidding, onderwijs, gebed en een Q&A-ronde om je vragen te stellen. Kortom een inspirerende dag. Meld je snel aan, want vol=vol. De locatie is nog niet bekend, maar zal ergens midden in het land zijn. Deze twee dagen zijn niet verplicht maar wel een aanrader.

Een werkstuk maken
Tijdens het cursusjaar word je uitgedaagd om in de loop van het jaar je talent in te zetten om een werkstuk te maken over wie jij bent in Christus. Je kunt denken aan een lied, een schilderij of een paper. Misschien kom je zelf nog op een heel ander idee. Het hele cursusjaar werk je zo aan een zeer persoonlijke en concrete verwerking van het onderwijs. Een mooie herinnering voor jezelf om te bewaren.

Aanmelden