Online Bijbelschool

E-learning

Je volgt de online Bijbelschool in jouw eigen tempo. Je komt niet samen in een regio-groep. Tevens zijn er twee zaterdagen waar er fysiek les wordt gegeven door Wilkin van de Kamp en Jan Pool/Gerrit Vreugdenhil.

Wat houden de twee zaterdagen in en is het verplicht om de twee zaterdagen te volgen?
Op 7 december 2024 met Wilkin van de Kamp en Gerrit Vreugdenhil (locatie volgt) en 12 april 2025 (locatie volgt) met Wilkin van de Kamp en Jan Pool. Beide dagen zal er van 10:00 – 17:00 uur uur onderwijs worden gegeven over het thema De Heilige Geest. Er is ruimte voor aanbidding, onderwijs, gebed en een Q&A-ronde om je vragen te stellen. Kortom een inspirerende dag. Je ontvangt tijdens de studie een mail om je hiervoor aan te melden. Deze twee dagen zijn niet verplicht maar wel een aanrader.

Een werkstuk maken
Tijdens het cursusjaar word je uitgedaagd om in de loop van het jaar je talent in te zetten om een werkstuk te maken over wie jij bent in Christus. Je kunt denken aan een lied, een schilderij of een paper. Misschien kom je zelf nog op een heel ander idee. Het hele cursusjaar werk je zo aan een zeer persoonlijke en concrete verwerking van het onderwijs. Een mooie herinnering voor jezelf om te bewaren.