Online Bijbelschool

Volg de Vrij Zijn Bijbelschool digitaal!

E-learning

Je volgt de online Bijbelschool in jouw eigen tempo. Zeven keer neem je deel aan een webinar. Je komt niet samen in een regio-groep.

Webinars
Een webinar is een interactieve live-uitzending via internet. Je kunt op je eigen computer het webinar rechtstreeks volgen en de docent zien en horen. Je zit in een digitaal klaslokaal met het comfort van je eigen huis of kantoor. Via de live chat is er de mogelijkheid om vragen te stellen. Door middel van polls, chatvragen en Q&A (vragen en antwoorden) blijf je betrokken bij de les. Onderzoek wijst uit dat een boodschap overbrengen met beeld, geluid én interactie, ervoor zorgt dat de doelgroep zo’n 80% van de boodschap onthoudt. Na afloop van de live uitzending is het webinar eenvoudig terug te kijken via een link die je in je mailbox ontvangt.

Op welke avonden zijn de webinars?
De webinars zijn op de volgende dinsdagavonden: 29 september 2020, 10 november 2020, 15 december 2020, 2 februari 2021, 16 maart 2021, 20 april 2021 en 8 juni 2021. Na afloop is het webinar ook beschikbaar om terug te kijken via de digitale leeromgeving.

Een werkstuk maken
Tijdens het cursusjaar word je uitgedaagd om in de loop van het jaar je talent in te zetten om een werkstuk te maken over wie jij bent in Christus. Je kunt denken aan een lied, een schilderij of een paper. Misschien kom je zelf nog op een heel ander idee. Het hele cursusjaar werk je zo aan een zeer persoonlijke en concrete verwerking van het onderwijs. Een mooie herinnering voor jezelf om te bewaren.

Aanmelden