Bijbelschool 2020-2021

De Vrij Zijn Bijbelschool gaat digitaal!

Leertraject B (blended learning)

Je volgt de online Bijbelschool verspreid over een heel jaar. Zeven keer neem je deel aan een webinar. In totaal kom je negen keer samen als regiogroep: voor start- en slotbijeenkomst en zeven keer voor de normale regiogroep avonden.

Regio-groepen (leertraject B)
Als je kiest voor leerweg B kies je voor blended learning: een combinatie van e-learning en klassikale bijeenkomsten in regiogroepen, een vaste groep van maximaal dertig personen. De negen regiogroepen vinden plaats in de buurt van Ede, Apeldoorn, Woerden, Maassluis, ’s Hertogenbosch, Doetinchem, Terneuzen, Diever en Bolsward. Aan het begin van het schooljaar word je in overleg met je regio-coach in een kleine groep ingedeeld van niet meer dan vijf personen. Elke module sluit je af met een bijeenkomst van je regiogroep. Onder leiding van jullie coach ga je samen aan de slag met de verwerking van de afgelopen lesweken. Elke avond vindt er verdieping van het onderwijs plaats, bespreek je de huiswerkopdrachten, geef je elkaar feedback en help je elkaar om levens veranderende keuzes te maken. Tussen de regio-bijeenkomsten door heb je contact met je kleine groep en moedig je elkaar aan om het onderwijs toe te passen. Samen sta je sterker.

Regio-coaches (leertraject B)
De tien regiogroepen staan onder leiding van verschillende regio-coaches. Zij hebben ontdekt wie ze zijn in Christus en willen vanuit hun kennis en ervaring je begeleiden om jouw identiteit in Christus te ontdekken en te versterken. Ze willen je toerusten Gods liefde te ontvangen, te beantwoorden en door te geven.

Webinars
Een webinar is een interactieve live-uitzending via internet. Je kunt op je eigen computer het webinar rechtstreeks volgen en de docent zien en horen. Je zit in een digitaal klaslokaal met het comfort van je eigen huis of kantoor. Via de live chat is er de mogelijkheid om vragen te stellen. Door middel van polls, chatvragen en Q&A (vragen en antwoorden) blijf je betrokken bij de les. Onderzoek wijst uit dat een boodschap overbrengen met beeld, geluid én interactie, ervoor zorgt dat de doelgroep zo’n 80% van de boodschap onthoudt. Na afloop van de live uitzending is het webinar eenvoudig terug te kijken via een link die je in je mailbox ontvangt.

Een werkstuk maken
Tijdens het cursusjaar wordt je uitgedaagd om in de loop van het jaar je talent in te zetten om een werkstuk te maken over wie jij bent in Christus. Je kunt denken aan een lied, een schilderij of een paper. Misschien kom je zelf nog op een heel ander idee. Het hele cursusjaar werk je zo aan een zeer persoonlijke en concrete verwerking van het onderwijs. Alle werkstukken krijgen persoonlijke feedback.

Aanmelden