Online Bijbelschool

Blended learning

Je volgt de online Bijbelschool verspreid over een heel jaar. Vier keer neem je deel aan een webinar. In totaal kom je zeven keer samen als regiogroep: voor start- en slotbijeenkomst en vijf keer voor de normale regiogroep avonden. Tevens zijn er twee zaterdagen waar er fysiek les wordt gegeven door Wilkin van de Kamp, Jan Pool en Wim Hoddenbagh.

Regio-groepen (blended learning)
Als je kiest voor leerweg B kies je voor blended learning: een combinatie van e-learning en klassikale bijeenkomsten in regiogroepen, een vaste groep van maximaal dertig personen. De drie regiogroepen vinden plaats in Ede, Kamerik en Diever. Aan het begin van het schooljaar word je in overleg met je regio-coach in een kleine groep ingedeeld van niet meer dan vijf personen. Elke module sluit je af met een bijeenkomst van je regiogroep. Onder leiding van jullie coach ga je samen aan de slag met de verwerking van de afgelopen lesweken. Elke avond vindt er verdieping van het onderwijs plaats, bespreek je de huiswerkopdrachten, geef je elkaar feedback en help je elkaar om levens veranderende keuzes te maken. Tussen de regio-bijeenkomsten door heb je contact met je kleine groep en moedig je elkaar aan om het onderwijs toe te passen. Samen sta je sterker.

Klik hier om de data van de regiobijeenkomsten van alle regio’s te bekijken.

Regio-coaches (blended learning)
De drie regiogroepen staan onder leiding van verschillende regio-coaches. Zij hebben ontdekt wie ze zijn in Christus en willen vanuit hun kennis en ervaring je begeleiden om jouw identiteit in Christus te ontdekken en te versterken. Ze willen je toerusten Gods liefde te ontvangen, te beantwoorden en door te geven.

Webinars
Een webinar is een interactieve live-uitzending via internet. Je kunt op je eigen computer het webinar rechtstreeks volgen en de docent zien en horen. Je zit in een digitaal klaslokaal met het comfort van je eigen huis of kantoor. Via de live chat is er de mogelijkheid om vragen te stellen. Door middel van polls, chatvragen en Q&A (vragen en antwoorden) blijf je betrokken bij de les. Onderzoek wijst uit dat een boodschap overbrengen met beeld, geluid én interactie, ervoor zorgt dat de doelgroep zo’n 80% van de boodschap onthoudt. Na afloop van de live uitzending is het webinar eenvoudig terug te kijken via een link die je in je mailbox ontvangt.

Wat houden de twee zaterdagen in en is het verplicht om de twee zaterdagen te volgen?
Op 18 december 2021 en 23 april 2022 van 10:00 – 17:00 uur zal er door Wilkin van de Kamp en Jan Pool/Wim Hoddenbagh onderwijs worden gegeven over het thema De Heilige Geest. Er is ruimte voor aanbidding, onderwijs, gebed en een Q&A-ronde om je vragen te stellen. Kortom een inspirerende dag. Meld je snel aan, want vol=vol. De locatie is nog niet bekend, maar zal ergens midden in het land zijn. Deze twee dagen zijn niet verplicht maar wel een aanrader.

Een werkstuk maken
Tijdens het cursusjaar word je uitgedaagd om in de loop van het jaar je talent in te zetten om een werkstuk te maken over wie jij bent in Christus. Je kunt denken aan een lied, een schilderij of een paper. Misschien kom je zelf nog op een heel ander idee. Het hele cursusjaar werk je zo aan een zeer persoonlijke en concrete verwerking van het onderwijs. Tijdens de slotavond van de regiogroep gaan we de werkstukken aan elkaar presenteren en krijg je ook een persoonlijke feedback van je coach. Tevens is het een mooie herinnering voor jezelf om te bewaren.

Tijden
Iedere regiogroep-avond staat er vanaf 19:30 uur een kopje koffie of thee klaar.
De avonden starten om 19:45 uur. Om 22:00 uur zullen we de avond afsluiten.

Aanmelden