Live in love

Week 7

Deze week, week zeven van de korte onlinestudie Live in Love. Vorige week hebben we gehoord over de ogen van God. Wat zie je als je in Gods ogen kijkt? In zijn spiegel? Aaron moest het volk in opdracht van God elke dag zegenen met de priesterzegen. Om hen steeds weer voor te houden: Gods gezicht is op je gericht, zijn genade is met je, en Hij schenkt je zijn stralende glimlach.

Deze week kun je lezen dat ieder mens littekens met zich mee draagt. Sommigen trekken nog wat bij het omslaan van het weer. Anderen vervagen een beetje. En sommige littekens helen elke dag een beetje meer. Elk litteken laat ons zien wat we hebben meegemaakt, wat we hebben overwonnen. Al zouden we soms liever willen dat ons de pijn bespaard was gebleven: onze littekens dragen bij aan wie we zijn.   

We willen je helpen om voor jezelf of in kleine groepen – via zoom of op anderhalve meter afstand – het onderwijs van Live in Love tot je te nemen en door te geven. Lees, zie, ervaar, vraag, bespreek en laat de liefde van de Vader zien. In elke lesbrief vind je een kort filmpje, verwerkingsvragen, een kleine opdracht, een link naar een muziekclip en iets om over na te denken met een lekker bakkie koffie. Laten we samen dit mooie onderwijs verspreiden door ons land.

Deze week in ingedeeld in de volgende stappen:

  • Lezen
  • Kijken
  • Vraag
  • Opdracht
  • Om over na te denken